De Hout Studio

Houd van Hout

Even voorstellen

Wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop! 

Al een tijdje was ik – naast mijn opleiding tot operatieassistente –  zoekende naar iets waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. De overname van het concept van ByWoodz kwam dan ook op het perfecte moment. Ik bedacht me geen seconde; dit is wat ik zoek! Korte tijd later was de oprichting van mijn eigen bedrijfje onder de naam van ‘De Hout Studio’ een feit.

Met De Hout Studio maak en lever ik houten producten met liefde en kwaliteit.  Ik hoop de komende jaren veel mooie, bijzondere en persoonlijke producten te mogen maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem zeker eens een kijkje in de webshop.

Heb je vragen of staat datgene wat jij graag wil niet in onze webshop? Neem gerust contact met mij op. Dat het niet in de webshop staat, wil niet zeggen dat het niet gemaakt kan worden.

Je kunt me bereiken via WhatsApp (06-83671628) of door te mailen naar: info@dehoutstudio.nl.

Liefs, Tessa

Met liefde gemaakt

Al onze producten zijn met de hand gemaakt.

Het kopje zegt het al, dagelijks zijn wij bezig om met oog voor detail houten producten te maken.

Neem gerust een kijkje in onze webshop!

De Hout Studio staat voor

Duurzaam

Al onze producten worden gemaakt met duurzaam gekapt hout met FSC keurmerk.

Persoonlijk

Verras iemand met een uniek en persoonlijk cadeau.

Kwaliteit

Onze producten worden met grote zorg gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten.

Copyright ©

Op alle ontwerpen en foto’s van De Hout Studio heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Hout Studio niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via onze website en social media op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden.

0